Bloc

FiraTàrrega 2016

firatarrega
 • 10 / 03 / 2016
 • #Destacades #Esdeveniments #Publicitat
 • Hi ha moments que ens vinculen d’una manera única a la nostra professió. Els identifiquem quan, després de la intensitat d’un procés de creació, ens prenem un temps i agafem perspectiva

  D’entre les interpretacions que es poden fer del cartell que hem ideat per a FiraTàrrega, hi ha la nostra… i ens fa il·lusió compartir-la:

  Situem el cos com a representació de la realitat que ens és més propera – la que ens identifica com a persones – i el posem en relació a un altre cos. Els proposem units, no des de la comoditat d’un gest quotidià, sinó en una postura inusual. Perquè és des de la sorpresa pel que és atípic quan la nostra mirada s’esforça a entendre.

  El resultat de la interacció d’aquests dos cossos és una forma nova, res a veure amb el que una sola persona podria arribar a fer mai. I la ressaltem amb un blanc neutre, perquè no és ni de l’un ni de l’altre, sols del moment en què té lloc.

  Així mateix és com entenem que es manté viva la cultura: per l’esforç, la suma i l’oportunitat. Uns condicionants que FiraTàrrega es proposa allunyar de l’excepcionalitat. No podem més que estar agraïts a l’equip de la fira per haver-nos proposat el repte d’acompanyar-los en aquesta tasca.

  Ahir es presentava el cartell… i n’estem molt orgullosos.

  firatarrega01

  firatarrega02