PereHosta

Teatre d'humor

Identitat, Comunicació, Web

A la companyia perehosta es prenen molt seriosament això de fer-nos riure. Així doncs, ens ho hem passat molt bé assumint la responsabilitat de copsar plàsticament el seu particular univers a l'hora de concebre la seva identitat visual i aplicacions promocionals.

perehosta01
perehosta02

Pictogrames
L'absurd que hi ha en nosaltres

Per acompanyar la difusió dels espectacles de la companyia, hem il·lustrat els personatges que els protagonitzen. Espècimens humans quotidians que, al no tenir rostre, fan possible que ens hi puguem sentir identificats.

perehosta02

Pàgina web
Retro 'dos punt zero'

Els espectacles de la cia. perehosta exageren accions rutinàries per evidenciar humorísticament la seva absurditat, part d'aquesta descontextualització l'aconsegueixen adoptant referències i actituds que ens poden semblar desfasades actualment. És per això que el disseny del seu web parteix d'una revisió dels elements de l'estètica 'retro'.

Veure web

perehosta03
perehosta03

Al llarg de la meva carrera he anat fent equip amb diferents professionals que han esdevingut imprescindibles per a crear nous espectacles, SopaGraphics són uns d'ells. Des d'un inici compto amb ells per formar part del procés creatiu.

M’agrada la 'sopa' al punt... just com ells la serveixen! Tasteu-la!

Pere Hosta Pallasso

perehosta04
perehosta05
perehosta04

Comments are closed.