Logopèdics

Arriba on et proposis

Identitat, Comunicació, Web

Per al redisseny de la imatge, les aplicacions i la interfície del web de Logopèdics ens hem basat conceptualment en la professionalitat i proximitat amb les quals el seu equip encara l'atenció al pacient. Treballem la tipografia, els colors i la composició gràfica per transmetre aquest bon 'saber fer'.

Renovació en la comunicació

Ajudar al pacient a superar les seves dificultats amb eficàcia tot atenent les seves necessitats individuals, és una de les màximes de l'equip de Logopèdics. Treballant la composició i presentació visual dels seus continguts a partir d'una gràfica amable i entenedora ens ajustem a aquests principis de funcionalitat i proximitat.

logopedics01
logopedics02

Pictogrames

El disseny d'una sèrie de pictogrames per a representar els serveis especialitzats que ofereixen, forma part d'aquesta nova estratègia de comunicació que Logopèdics inicia tot coincidint amb l'obertura d'un nou centre a Lleida.

logopedics01
logopedics02
logopedics03
logopedics03
logopedics04

Ens hem recolzat en SopaGraphics per desenvolupar el disseny del nostre web i actualitzar la nostra imatge corporativa i papereria. És destacable la seva capacitat d’escoltar i entendre el que necessites, que juntament amb grans dosis de creativitat i un gust exquisit permet que les seves propostes superin sempre les nostres expectatives, amb l’estalvi de temps i energia que això representa.

A la qualitat i professionalitat del seu treball cal afegir-hi el tracte proper i agradable del Marc i el Xavi que fa que tot sigui més fàcil. Sens dubte seguirem treballant amb ells.

Joel Roger
CEO de Logopèdics.

Disseny web

Al disseny del web, exposem amb claredat els serveis, la metodologia i el perfil de les professionals de l'equip. Ho fem servint-nos d'una jerarquització de continguts modulada a partir de la composició cromàtica i tipogràfica que es faci entenedora per a l'usuari a l'hora d'accedir a les especificitats de les principals patologies així com la metodologia que Logopèdics proposa per a tractar-les.

logopedics04

Comments are closed.