L'Autèntica

Pizza de la bona

Identitat visual, aplicacions, disseny web

Renovació integral de la marca a partir de la redefinició del seu discurs publicitari, una nova identitat visual i el disseny d'aplicacions. Fem especial èmfasi en el concepte de proximitat que va des de l'elaboració de les pizzes a la comunicació amb el seu públic.

autentica01

El logotip
Una porció en majúscula

A partir de la síntesi d'una porció triangular de pizza, com a element identificatiu del seu consum, treballem un anagrama tipogràfic que permeti una associació referencial de la marca i el seu producte.

autentica02
autentica03
autentica04
autentica05

Gamma cromàtica i pictogrames

Aplicacions

Reforcem la idea de producte de qualitat gràcies a la tria d'una gamma de colors associada al paissatge mediterrani - i als ingredients relacionats amb la cuina d'aquesta zona: blat, farina, olives, etc. - com també a partir de l'ús de suports i textures sense un processat industrial excessiu.

autentica06
autentica07

Comunicació

Proposem un nou 'baseline' - Pizza de la bona - i una sèrie d'eslògans per a reorientar la comunicació publicitària de l'empresa en sintonia amb la nova imatge que es vol projectar: fresca, dinàmica i propera. Un conjunt d'expressions populars que doten a la marca d'un llenguatge i estil propis.

autenticapicto
autentica08
autentica08
autentica09

Interfícies app i web

Desenvolupem la imatge corporativa dissenyant les interfícies de l'aplicació i el web de l'Autèntica. Combinem senzillesa en les formes, una estructura modular i unes fotografies suggerents per facilitar la tria i comanda de les pizzes a domicili.

autentica09

Comments are closed.