Festival MUD'14

Músiques disperses

Identitat, Publicitat, Web

Músiques Disperses (MUD) és un festival genuí gràcies a una programació que any rere any evita l’encasellament en el gènere, tot apostant per la fusió i l’experimentació. Contagiats per aquest esperit melòman, aportem sentiment i passió en la seva comunicació publicitària i disseny.

mud01

Campanya publicitària
Allò que no pots retenir,
és el que importa de veritat

Per a l'spot i les aplicacions impreses de l'edició de 2014 del festival, hem ideat un personatge que viu fa temps d'una il·lusió. Una recerca absurda a la qual posa fi quan s'adona que l'essència del que anhela està en el moment passat i no la pot conservar, sols en pot guardar un record.

mud02
mud03
mud01
mud_programa
mud_programa

Res ha estat el mateix des del dia en que vam confiar a SopaGraphics tota la gestió de les gràfiques publicitàries del MUD. Em sento empès per l’entusiasme amb el que treballen, dóna gust veure com es fan seu el projecte, com sempre miren més enllà, des de l'originalitat i l’esforç per comprendre la filosofia del festival. Des de l’absolut compromís que costa trobar en la gent amb talent, ells m’ho donen tot.

La nostra imatge va canviar radicalment amb la seva feina, ens han ajudat de manera clau a poder reflectir el que som mitjançant la comunicació visual. Diria que amb les seves propostes han aconseguit dir més del MUD del que jo mateix diria només amb paraules. Tanmateix, lluny d’acomodar-se, cada any em sorprenen de nou. Res ha estat el mateix; si no ho faig amb ells, crec que plego.

Antoni Gorgues
Director del Festival MUD

mud04
mud04
mud04
mud04

Comments are closed.