Enèresi

El teu somriure ens inspira

Identitat, Publicitat

Reflectint el factor humà que envolta l'exercici de la pràctica mèdica d'Enèresi, hem projectat un canvi en la publicitat i en els elements gràfics de la marca. A través d'una estratègia comunicativa - en la que contingut i forma es reforcen mútuament - transmetem la visió principal d'aquest equip d'odontòlegs i cirugians: la recerca del benestar del client.

eneresi01
eneresi02

Spot 'El somriure, l'instant on tot canvia'

Ens fixem en tot allò que somriure aporta a la nostra vida qüotidiana. Un senzill gest carregat de significat que ens retorna tendresa, expressa satisfacció o alegria pels nostres èxits.

Veure making-of

eneresi01
eneresi02
eneresi1
eneresi1
eneresi2

Un nou estil, més proper

A Enèresi entenen que la seva professionalitat passa per posar en primer pla a les persones. El nou 'baseline' que hem ideat - 'El teu somriure ens inpira' - evidència aquesta vocació de servei. Així mateix, per a la nova papereria hem emprat materials amb una textura molt connotada i una gamma de 'colors crema' que complementen el blau corporatiu, aportem així calidesa a les aplicacions connectant amb els principis metodològics de la marca.

eneresi2
eneresi02
eneresi02
eneresi3
eneresi3

Disseny d'interfície web

Derivat de la campanya publicitària creada, el nou web s'adreça directament al públic potencial d'Enèresi connectant amb les seves emocions. Jerarquitzem la informació tot fent una tria cromàtica i tipogràfica que millori l'experiència de l'usuari en el disseny de la interfície gràfica.

Veure web

web
web

Comments are closed.