Festival MUD'16

Músiques disperses

Identitat, Publicitat, Web

Músiques Disperses (MUD) és un festival genuí gràcies a una programació que any rere any evita l’encasellament en el gènere, tot apostant per la fusió i l’experimentació. Contagiats per aquest esperit melòman, aportem sentiment i passió en la seva comunicació publicitària i disseny.

mudcartell

Evocant la sensació de màxima llibertat que sols assolim en determinats moments de la vida, presentem la imatge de la desena edició del festival de folk degà a les terres de Lleida. A través d'aquest disseny i les aplicacions que se'n deriven, ens apropem a l'inclassificable esperit creador dels artistes participants del MUD.

mud foto1
mud foto2
mudcartell
mud1
mud2
mud1
mud2

Res ha estat el mateix des del dia en que vam confiar a SopaGraphics tota la gestió de les gràfiques publicitàries del MUD. Em sento empès per l’entusiasme amb el que treballen, dóna gust veure com es fan seu el projecte, com sempre miren més enllà, des de l'originalitat i l’esforç per comprendre la filosofia del festival. Des de l’absolut compromís que costa trobar en la gent amb talent, ells m’ho donen tot.

La nostra imatge va canviar radicalment amb la seva feina, ens han ajudat de manera clau a poder reflectir el que som mitjançant la comunicació visual. Diria que amb les seves propostes han aconseguit dir més del MUD del que jo mateix diria només amb paraules. Tanmateix, lluny d’acomodar-se, cada any em sorprenen de nou. Res ha estat el mateix; si no ho faig amb ells, crec que plego.

Antoni Gorgues
Director del Festival MUD

mud3
mud4
mud3
mud4

Comments are closed.