Festival MUD'15

Músiques disperses

Identitat, Publicitat, Web

Músiques Disperses (MUD) és un festival genuí gràcies a una programació que any rere any evita l’encasellament en el gènere, tot apostant per la fusió i l’experimentació. Contagiats per aquest esperit melòman, aportem sentiment i passió en la seva comunicació publicitària i disseny.

cartell_MUD2015

Campanya publicitària
Res és comparable a allò
que et fa viure la música

Per a la promoció del festival d'enguany hem ideat una narrativa al voltant de 'la sensació d'espera'. La protagonista de les aplicacions realitzades es nega a veure passar la seva rutina diària tot esperant obrir els ulls sols davant d'allò que de veritat li dóna vida: la música.

mofmud5
mofmud6
cartell_MUD2015
mud_programa3
mud_programa3

Res ha estat el mateix des del dia en que vam confiar a SopaGraphics tota la gestió de les gràfiques publicitàries del MUD. Em sento empès per l’entusiasme amb el que treballen, dóna gust veure com es fan seu el projecte, com sempre miren més enllà, des de l'originalitat i l’esforç per comprendre la filosofia del festival. Des de l’absolut compromís que costa trobar en la gent amb talent, ells m’ho donen tot.

La nostra imatge va canviar radicalment amb la seva feina, ens han ajudat de manera clau a poder reflectir el que som mitjançant la comunicació visual. Diria que amb les seves propostes han aconseguit dir més del MUD del que jo mateix diria només amb paraules. Tanmateix, lluny d’acomodar-se, cada any em sorprenen de nou. Res ha estat el mateix; si no ho faig amb ells, crec que plego.

Antoni Gorgues
Director del Festival MUD

mud_programa2
mud_programa2

Comments are closed.