Kit Digital

20 / 05 / 2022

  Kit Digital, és un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms. El Kit Digital està subvencionat a fons perdut dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya, finançat pel Pla europeu Next Generation EU i està destinat a la transformació digital de les petites empreses i autònoms. I com […]

mud2017_02

Músiques Disperses 2017

25 / 01 / 2017

Un any més, l’organització del festival MUD Músiques Disperses ha fet confiança en nosaltres per al disseny de la seva imatge. I amb aquesta edició, ja en van set en què hem tingut el plaer de publicitar l’esdeveniment musical més singular de les nostres terres. Heus aquí el cartell, que s’ha presentat avui!

firatarrega

FiraTàrrega 2016

10 / 03 / 2016

Hi ha moments que ens vinculen d’una manera única a la nostra professió. Els identifiquem quan, després de la intensitat d’un procés de creació, ens prenem un temps i agafem perspectiva

D’entre les interpretacions que es poden fer del cartell que hem ideat per a FiraTàrrega, hi ha la nostra… i ens fa il·lusió compartir-la.

violant

Violant

10 / 02 / 2016

Violant és el nom de l’àlter ego amb el que la nostra amiga i col·laboradora Iolanda Sebé signa els seus treballs de fotografia artística, per a ella hem dissenyat aquest anagrama.

vetandvet01

Vet&Vet Centre Veterinari

20 / 12 / 2015

Disseny d’identitat visual i aplicacions en papereria per al centre veterinari gironí. Un projecte que cerca reflectir la proximitat i amabilitat amb què les responsables d’aquesta clínica afronten la seva tasca professional.

arlo0

ARLO, llarga vida al rock!

24 / 09 / 2015

Compartim el nostre disseny per al disc de presentació d’ARLO. Una proposta amb la qual transmetem l’essència d’una banda entregada al nervi i esperit del rock’n’roll. Oh yeah!